Det lokale testcenter, der er beliggende i et lokale på Aktivitets- og Frivilligcenteret, holder fra onsdag den 16. december til og med onsdag den 23. december åbent alle ugens dage.

På grund af det stigende smittetryk i Solrød Kommune har Region Sjælland valgt at udvide antallet af dage, hvor du kan blive testet for COVID-19 i Solrød Kommune.

Fra onsdag den 16. december til og med onsdag den 23. december er det derfor muligt at vælge at blive testet alle ugens dage inklusiv lørdag og søndag i tidsrummet kl. 10-15 på det lokale testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, Solrød Center 85.

Testcenteret har lukket i juledagene fra den 24. december til og med den 29. december og holder åbent igen onsdag den 30. december, hvorefter du igen kan bestille tid til test onsdage og fredage kl 10-15 – dog er der lukket fredag den 1. januar 2021.

Der er direkte adgang til testcenteret fra gaden, så du skal ikke gå ind gennem indgangen til Aktivitets- og Frivilligcenteret.

Du bestiller tid til test på www.coronaprover.dk med NemID eller på telefon 702042330.

Hvis du føler dig så syg, at du har brug for at tale med en læge, eller dine symptomer bekymrer dig, skal du ringe til din egen læge. Din læge vil vurdere, om du både skal testes og undersøges af en sundhedsperson.

VIGTIGT: Du skal være opmærksom på, at du ikke kan få en hurtigtest på det lokale testcenter.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.