En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt for lokale bilister at støtte KFUM Spejderne Jersie-Solrød Gruppe, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

Aktive naturoplevelser, sjove lejrture, udstyr og meget mere. Det koster penge at være spejder, men nu kan bestyrelse og medlemmer i KFUM Spejderne Jersie-Solrød Gruppe glæde sig over en ny sponsoraftale, der giver økonomisk medvind.

Aftalen betyder, at lokale bilister kan støtte spejderne med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til spejdernes sponsoraftale, så modtager de støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Spejderne får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Spiller en rolle lokalt

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta om OK og sponsoratet:

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund

Kilde: OK

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.