Falck åbner to helt nye walk in kviktestcentre i Solrød Idrætscenter og i den gamle Faktabutik i Havdrup i næste uge.

Fra mandag den 8. marts og tirsdag den 9. marts kan du blive walk in kviktestet i Solrød Idrætscenter og i den gamle Fakta-butik i Havdrup. Testen bliver foretaget med den korte vatpind, som kun skal få centimeter op i næsen.

Nu behøver du ikke køre på langfart for at blive kviktestet for Covid-19. Falck åbner nemlig to helt nye walk in kviktestcentre i Solrød Kommune, hvor de poder med den korte vatpind, der kun skal få centimeter op i næsen. Resultatet af prøven er klar allerede efter 15-30 minutter, så du hurtigt kan komme videre i dagens program.

De to nye kviktestcentre er placeret i henholdsvis Solrød Idrætscenter, Tingsryds Alle 27, 2680 Solrød Strand og den gamle Fakta-butik på Møllemarken 12, 4622 Havdrup, og der er ingen tidsbestilling.

Testcenteret i Solrød Idrætscenter har åbent:
Mandag kl. 9-19
Onsdag kl. 9-19
Fredag kl. 9-19
Søndag kl. 9-19

Testcentret i Havdrup har åbent
Tirsdag kl. 9-19
Torsdag kl. 9-19
Lørdag kl. 9-19

Det skal du huske inden kviktesten

Inden du møder op til kviktest, skal du huske følgende:

  • at bære mundbind.
  • at medbringe ID i form af sundhedskort, kørekort eller pas – derudover gerne en smartphone, da link til resultat sendes på SMS.
  • hvis du har symptomer på Covid-19, skal du ikke kviktestes, så skal du PCR-testes et andet sted fx i Aktivitets- og Frivilligcenteret.
  • hvis du er nær kontakt til en smittet, skal du ikke kviktestes, så skal du PCR-testet et andet sted fx i Aktivitets- og Frivilligcenteret

Hvis kviktesten er positiv, vil Falck informere smitteopsporingen hos Styrelsen for Patientsikkerhed, som efterfølgende vil ringe dig op. Du vil også få udleveret relevant informationsmateriale fra myndighederne, og det er en god idé at tage en opfølgende PCR-test for at finde frem til, hvilken form for Covid-19, du er smittet med.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.