Jens Lundgaard går meget op i at støtte det lokale sports- og foreningsliv.

Når Jens Lundgaard fredag fejrer 20 års jubilæum for sit firma Lundgaard Tømrer- og Snedkerfirma, er det bestemt ikke første gang, at firmaet holder fest. De gør nemlig en dyd ud af markere, når der er gået fem gode år.

– Vi holder gerne en fest for vores kunder, samarbejdspartnere, familie og venner, når der er gået fem gode år. Det er da værd at markere, at det er gået fint. Så vi holder nok også en fest, når vi runder de 25 år, og mon ikke vi når de 40 år også, siger Jens Lundgaard, der altså åbnede sit firma i 1999.

Jens Lundgaard

Meget er sket siden. I 1999 havde han selv været udlært i et år, da han åbnede Lundgaard Tømrer- og Snedkerfirma. Først kørte han selv, men siden er der kommet flere til. De omkring 20 ansatte laver alt fra små private opgaver til store opgaver for kommuner. Og i år var virksomheden finalist i konkurrencen om at blive Årets Håndværker i Danmark.

Vil gerne støtte lokalt

Firmaet er registreret i Solrød og har adresse i Karlslunde, og Jens Lundgaard, der selv bor i Solrød, går meget op i at være så aktiv lokalt, som han kan være.

– Jeg gør alt, hvad jeg kan for at støtte lokalt. Jeg er med i Team Solrød, og jeg støtter, deltager og hjælper, hvor jeg kan, siger Jens Lundgaard, der bl.a. både er sponsor hos de lokale badminton-, fodbold og håndboldklubber, men som også gerne donerer til andre velgørende formål.

Team Solrød er en lokal erhvervsklub, der støtter idræt i lokalområdet og fungerer som et forum for det lokale erhvervsliv.

Vigtigt med lærlinge

Mange af hans ansatte er også fra Solrød og omegn. Ikke at det er et krav, men det er alligevel lidt lettere, at de bor tæt på.

Jens Lundgaard har også i alle årene haft mange lærlinge i sin virksomhed. Han mener nemlig, det er vigtigt at uddanne nye kræfter inden for sit fag, så når han har ansat en svend, har han også fundet en lærling.

20 års-jubilæet fejres som nævnt med en reception og fest for omkring 200 tilmeldte ansatte, samarbejdspartnere, familie og venner. Gasbox og Jones Jacob underholder, og der vil være pølsevogn og drikkevarer. Og så er det om at se frem til den næste fest om fem år.

Skrevet af Mia Q. Sheelsbeck

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.