Trænger du til frisk luft og at lære om de forskellige helligdage i påsken? Så kig om i haven bag Solrød Strandkirke fra palmesøndag den 28. marts og indtil 2. påskedag den 5. april.

Her vil kirkens påskeløber være rullet ud på græsset, og hver helligdag er farverigt illustreret med henholdsvis palmer, den sidste nadver, korsfæstelse og påskeliljer.

Der er ruter tilpasset børn og voksne, så alle kan opdage, hvad der skete med Jesus palmesøndag, skærtorsdag, langfredag og påskedag. Ved hver helligdag er der en fysisk ting, som deltagerne kan gøre. F.eks. kan hver enkelt tage en sten ved langfredagsposten og lægge den ved et stort trækors for enden af løberen. På den måde illustreres det, at mennesket slipper for en tung byrde.

Ved korset kan du tage en påskelilje, og give den til en, der trænger til en opmuntring.

Vi håber, at alle, der kommer, vil bringe påsken videre ved at give deres påskelilje til en, de kender. Det kan være en mormor, som de skal ses med i påskedagene, eller det kan være en ven, som får blomsten lagt på sin postkasse. Vi vil gerne opfordre folk til at tage et billede af deres blomst, hvor den nu ender og lægge billedet op på vores Facebookside”, siger Charlotte Gravesen, der er præst ved gudstjenesten 2. påskedag.

Efter gudstjenesten vil hun invitere kirkegængerne med ud i haven til påskeløbet, og det samme gør Carsten Mølgaard Hansen og Mona Møberg Larsen efter deres gudstjenester de øvrige påskedage. Men alle er velkomne til at komme og lære om påsken og få en blomst med hjem – og der er påskeæg til børnene.

Kilde: Solrød Sogn

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.