Kviktestcenter får nye åbningstider: Snart kan du blive testet alle dage i Solrød

Falcks walk in kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter, hvor der testet med den korte vatpind, holder fra onsdag den 7. april åbent alle dage fra kl. 9-19. Samtidig kan børn ned til 6 år blive testet.

De to walk in kviktestcentre i Solrød Kommune er så populære, at Falck nu har besluttet, at udvide åbningstiderne i kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter. Det betyder, at du fra onsdag den 7. april uden at bestille tid kan blive testet med den korte vatpind alle dage i Solrød Idrætscenter fra kl. 9-19. Samtidig har Falck sat aldersgrænsen ned, så børn ned til 6 år kan blive testet, hvis der er samtykke fra deres forældre til testen. Børn skal selv kunne medvirke til testen.

Hvis du skal frem til kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter, skal du ikke gå igennem Solrød Idrætscenter, da der er direkte adgang til kviktestcenteret fra Engmosevej. Der er opsat skiltning på stedet, som hjælper dig på vej.

Hvis du parkerer ved Tingryds Allé, skal du gå højre om hal C for at komme frem til testcenteret.

Vær opmærksom på, at kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter ikke har åbent tirsdag den 6. april.

Du kan også fortsat blive kviktestet med den korte vatpind uden tidsbestilling i Havdrup, hvor Falck har et kviktestcenter i den gamle Fakta-butik på Møllemarken 12, 4622 Havdrup.

Testcentret i Havdrup har åbent:

Tirsdag kl. 9-19
Torsdag kl. 9-19
Lørdag kl. 9-19

PCR testcenter AFC

Du kan også fortsat blive testet for covid-19 i Aktivitets- og Frivilligcenteret, hvor Region Sjælland har et PCR testcenter. Der er åbent for testning hver tirsdag og torsdag kl. 10-19. De øvrige hverdage har testcenteret åbent kl. 10-15.

Du bestiller tid til test på www.coronaprover.dk med NemID eller på telefon 70204233.

Der er direkte adgang til testcenteret fra gaden, så du skal ikke gå ind gennem indgangen til Aktivitets- og Frivilligcenteret. Adressen er Aktivitets- og Frivilligcenteret, Solrød Center 85.

Sådan ser du testresultaterne

Du kan se resultaterne af både din kviktest og din PCR test på www.sundhed.dk eller i app’en MinSundhed.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.