Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Kræftens bekæmpelse Solrød arbejder for Røgfri Fremtid. - VIBORHER - Solrød

Der er måske ikke så meget at glæde sig over i denne tid, hvor manges hverdag er forandret. Vi kan ikke være sociale, som vi plejer, skolen er lukket, arbejdspladsen måske flyttet hjem. Det er om at finde de positive og kreative tanker frem og se de lyspunkter der trods alt findes.

I Kræftens bekæmpelse Solrød lokalafdeling har vi en stor ting at glæde os over.

I december 2020 vedtog folketinget loven om røgfri skoletid på grunduddannelser, loven trådte i kraft pr. 1. januar 2021, hvilket er et stort skridt i en positiv retning. Loven gælder dog kun eleverne og den enkelte kommune skal selv tage stilling til røgfri arbejdstid for lærerne.

Solrød kommune har endnu ikke taget nogen beslutning i forhold til at lave røgfri arbejdstid for kommunens ansatte og Kræftens bekæmpelse i Solrød efterlyser lidt politisk mod til at tage denne beslutning.

Solrød kommune underskrev i 2019 en partnerskabsaftale med Kræftens bekæmpelse og Trygfonden, hvor de bakker op om Røgfri Fremtid og hvor målet er, at ingen unge og børn under 18 år ryger i år 2030, samt at færre end 5 % af den voksne befolkning ryger. Så de gode intentioner er der, de skal bare omsættes til konkret handling.

Forebyggelseskonsulenterne i Solrød kommune gør et stort stykke arbejde i forhold til Røgfri fremtid og fra januar 2021 har de og Kræftens bekæmpelse i Solrød startet et samarbejde omkring emnet.

Kræftens bekæmpelse har Røgfri Fremtid som et politisk fokusområde. Vi vil ikke give tobakken videre til næste generation og vi håber at vores lokale politikere vil leve op til den partnerskabsaftale de har underskrevet.

Med venlig hilsen
Birgitte Lauridsen – Formand Kræftens Bekæmpelse
Solrød lokalafdeling

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.