Er du nysgerrig på Solrød Kommunes mange forskellige foreninger?

Så tag til ‘Fritid i Solrød’ den 31. august i Solrød Center, hvor der er lagt op til masser af sjov for både store og små, og hvor årets idrætsprismodtager også bliver hædret.

Der er lagt op til en rigtig hyggelig dag for hele familien, når Solrød Kommune i samarbejde med Solrød Center lørdag den 31. august kl. 10-14 inviterer til ‘Fritid i Solrød’.

Her vil Centergaden være fyldt med en masse telte med foreninger, hvor du måske kan finde en ny interesse eller prøve en sjov aktivitet. Hvis du endnu ikke er voksen, kan du deltage i et børneløb, som udløser en lille præmie.

På Rund Scene er der gang i den hele dagen med musik og forskellige idrætsopvisninger. Fx kan du opleve en forening, der er ved at starte op i Solrød Kommune, med fænomenet sport stacking. Det går ud på, at du skal have lynhurtige og præcise bevægelser for at bygge og samle plastikkopper.

Du kan også være med til at fejre Solrød Kommunes sejeste idrætspræstationer, når borgmester Niels Hörup hædrer de dygtige idrætsudøvere, som har vundet guld ved DM eller medaljer ved EM og VM.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.