I Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter er vi glade for igen i år at kunne slå dørene op for Solrøds hyggeligste julestue!

Til julestuen sælges der traditionen tro juledekorationer, julepynt, julegaver og mange andre fine ting af høj kvalitet, som alt sammen er håndlavet med omhu og hjerte af brugerne af centerets værksteder. Desuden er der mulighed for at gøre et loppe-kup hos de frivillige i ”Loppeskuret”, som i dagens anledning har rykket lopperne indenfor i varmen.

Hvis du er til spænding og overraskelse, er der også mulighed for at deltage i julelotteriet, hvor du kan vinde flotte gevinster, og når benene trænger til et hvil, byder Den Frivillige Café på gløgg, æbleskiver og andre uimodståelige fristelser.

For børnene og barnlige sjæle er juleværkstedet åbent, hvor du helt gratis kan klippe-klistre og udfolde dine kreative sider med god assistance fra krea-hjælperne, hvis der skulle blive brug for det, og måske får værkstedet uventet besøg i løbet af dagen…?

I Aktivitets- og Frivilligcenteret elsker vi traditioner, men for at traditionerne ikke bare skal blive gamle vaner, hilser vi også hvert år nye tiltag velkomne. I år er det nye tiltag, at udefrakommende handlende kan få en salgsbod til julestuen – helt gratis! Vi ønsker en Julestue med noget for enhver smag, så derfor vælger vi i år at tilbyde boder uden beregning til hobbysalg af håndlavede varer, der ikke i forvejen udbydes af centerets egne værksteder.

Julestuen finder sted lørdag d. 30. november kl. 10.00-14.00 i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Spørgsmål og henvendelser vedr. salgsboder kan rettes til Aktivitetskoordinator, Peter Jensen, på tlf. 56181972 eller pje@solrod.dk.

Kilde: Aktivitets – og Frivilligcenteret

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.