Efter næsten to års koncertpause på grund af corona glæder vi os usigeligt i Joyful Noise til atter at kunne synge julen ind med to julekoncerter i Solrød Strandkirke. Julekoncerterne finder sted mandag den 13. december kl. 19.00 og lørdag den 18. december kl. 15.00.

Joyful Noise har som så mange andre haft en svær tid under coronanedlukningen, men det fantastiske sammenhold i koret hjalp os igennem det, og vi gjorde alt for at holde fanen højt: Vi mødtes på Zoom, vi øvede i kirken inddelt i hold, da restriktionerne tillod det, og vi mødtes også udendørs for at øve.

Nu glæder vi os til igen at byde indenfor i vores gospelverden fyldt med skøn musik. Koncerterne er gratis, og traditionen tro sælger vi lodsedler og adgang til Solrøds største kaffe-/kagebord. Vi lover at give jer en fantastisk gospeloplevelse og bringe juleglæden ind i jeres sjæl. “Vi glæder os altid til vores stemningsfulde og glade julekoncerter. I år er jeg sikker på, at det bliver noget helt særligt for både os og publikum, fordi vi har glædet os så længe til atter at kunne bringe gospelglæden ud til vores publikum,” siger dirigent Peter Bernhard.

Siden vi startede op igen i august, har vi fået flere nye kormedlemmer, men vi søger stadig flere. Hvis du tror, det måske er noget for dig, så kom og vær med! Vi starter forårssæsonen op igen allerede mandag den 3. januar kl. 19.00 i Solrød Strandkirke, der er vores faste base.

Du kan finde mere information om os på www.joyfulnoise.dk eller på vores Facebookside Gospelkoret Joyful Noise.

Både på hjemmesiden og Facebook kan du følge os og vores arrangementer.

OBS: Vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende coronarestriktioner.

Kilde: Joyful Noise

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.