Lørdag den 12. april fra kl. 10 – 15 holder Greve Roklub Åbent hus på Mosede Havn.

Vi kender godt sundhedsrådet om, at motion og frisk luft er godt, men samvær og fællesskab med andre er faktisk endnu bedre. Men kunne man ligefrem forene det ene med det andet, så kan ville det vel næsten være alt for godt til at være sandt.
Og det kan man faktisk. Rekreation handler nemlig ikke kun om at tage den med ro, men om at være sammen med andre om noget, der er godt for både sjæl, sind og krop – og det er roning!

Som beboer og borger med nem adgang til kysten langs Køge Bugt har de fleste optimale muligheder for at dyrke forskellige former for søsport, hvoraf roning er en af de nemmeste at komme i gang med. Det kræver ikke andet end lysten, faciliteterne og et kursus i sikkerhed og fornuftig omgang med bådene. Faciliteterne i form af både, adgang til vandet og et dejligt varmt klubhus er Greve Roklub i besiddelse af. Samtidig afholder klubben hvert forår de fornødne kurser, der skal til, for at man kan færdes trygt og sikkert på vandet.

Alt dette har man som interesseret mulighed for at snuse til i forbindelse med et Åben-Hus-arrangement på Mosede Havn lørdag den 12. april fra kl. 10 – 15.
Såfremt vejret tillader det, kan man under kyndig vejledning få sig en prøvetur i en af klubbens inriggerbåde – hvis ikke, så kan vi tilbyde en kop kaffe og en snak med en, der har prøvet.

Arrangementet følges op af to Roskoler, hvor man lærer at ro fornuftigt og begå sig sikkert på vandet. Den første Roskole afvikles i weekenden 24.-25. maj og den anden 14-15. juni.
Nærmere program for Roskolerne og folder om Greve roklub uddeles i forbindelse med Åben Hus dagen den 12. april eller kan rekvireres fra formanden Susanne Pedersen, mail: susannep1962@gmail.com eller Rochef Michael Rønne Rasmussen, mail: mirr21@live.com
Se også klubben hjemmeside på adressen http://www.greveroklub.dk eller på Facebook ”Greve Roklub”.

Deltag i debatten
Del.

Skriv en kommentar