De Danske Børnebiblioteker inviterer endnu en gang alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2020.

Det er nemt at deltage: Læs en masse gode bøger og vær med i konkurrencen om mange fede præmier.

Sommerbogen 2020 åbner d. 12. juni og fortsætter frem til d. 22. august.

Bag konkurrencen står De danske Børnebiblioteker, der arbejder hen imod Sommerbogens fornemmeste opgave – nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie.
Sidste år deltog tusindvis af børn fra hele landet, der i alt lavede over 30.000 boganmeldelser og dermed var med til at slå det rekordhøje antal anmeldelser fra tidligere år.

Sommerbogen er fyldt med udfordringer

Børnene skal læse minimum tre bøger, og inden start skal de hente et udfordringsark på Solrød Bibliotek og Kulturhus. På arket finder man 30 læseudfordringer med varierende sværhedsgrader. Det kan fx være at læse med fødderne i vand eller læse i mørket med en lommelygte. Børnene skal hver løse mindst 10 af udfordringerne for at deltage i konkurrencen (lodtrækning) om en af de tre hovedpræmier. Hvis man vinder en af de tre hovedpræmier får man lov til at tømme en boghandel på 5 minutter! Alle børn, der deltager på Solrød Bibliotek og Kulturhus må desuden vælge en gratis boggave.

Mere information

For mere information, kontakt: Solrød Børnebibliotek, solbib@solrod.dk

Kilde: Solrød Bibliotek og Kulturhus

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.