HedeDanmark a/s overtager 1. september vedligeholdelsen af udearealerne på Greve kommunes ejendomme. En femårig kontrakt betyder besparelser for Greve Kommune på mere end 1 million kroner om året fra 2015.

HedeDanmark a/s overtager 1. september vedligeholdelsen af udearealerne på kommunens ejendomme, lige fra vedligehold af idrætsbaner og eftersyn af legepladser til pasning af indendørs planter og særlig strandrensning.

En femårig kontrakt blev mandag underskrevet at viceborgmester Liselott Blixt og divisionsdirektør Søren Bo Johansen, HedeDanmark a/s, og aftalen betyder en årlig besparelse for Greve Kommune på mere end 1 million kroner fra 2015.

”Jeg er glad for, at vi har indgået en aftale med HedeDanmark, som betyder en stor besparelse på udgifterne til vedligeholdelse af udearealerne på kommunens ejendomme. Samtidig har jeg en klar forventning om, at kvaliteten ikke vil blive forringet”, siger viceborgmester Liselott Blixt.

Også divisionsdirektør Søren Bo Johansen, HedeDanmark a/s er glad for aftalen:

”Pleje af grønne områder i kommuner er et stort og vigtigt fokusområde for os, så derfor er vi selvfølgelig glade for, at Greve Kommune ud fra en samlet vurdering af både pris og kvalitet, har udvalgt HedeDanmark til at løfte opgaven med at pleje og udvikle kommunens grønne områder,” siger Søren Bo Johansen, divisionsdirektør i HedeDanmark.

Underskrivelsen af kontrakten om vedligeholdelsen af udearealerne på kommunens ejendomme sker efter et udbud, hvor tre leverandører havde budt på opgaven ved fristens udløb den 2. juni.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.