Fodbolddrenge årgang 07/08 Havdrup havde i weekenden en fantastisk træningslejr med overnatning i Havdruphallen, hvor fodboldteknik og det gode kammeratskab blev dyrket.

Årgang 07/08 havde en rigtig god efterårssæson med mange kampe vundet, hvilket resulterede i en velfortjent 3. plads U13 pulje 3. Det er en fin præstation især da holdet var helt nyopstartet efter sommerferien.

Ovenpå det gode resultat er drengene meget opsatte på at gøre det lige så godt igen til indendørssæsonen samt den kommende forårssæson. Så det var med fuld af gå-på-mod og stor koncentration, at drengene i løbet af weekenden d. 16-17. november gik til den.

Undervejs blev der lyttet intenst til træner Andreas for at følge hans anvisninger. Der blev spillet til sen aften kun afløst af lidt aftensmad og lejlighedsvis snack.

Drengene led heldigvis ingen nød, da SuperBrugsen Havdrup havde sponseret frugt og drikkelse samt lidt hyggesnacks til lørdagsaften. Søndagen afsluttede drengene med en tur til X-jump i Skovlunde, hvor de stadig kunne give den gas.

Der er altid plads til en ny fodboldsglad dreng/pige på holdet. Så kom og vær med til at spille indendørs i Havdruphallen hver lørdag kl. 11.00, og udendørs på kunstgræs i Solrød hver torsdag kl. 17.00.

En stor tak for hjælpen skal lyde til træner Andreas, SuperBrugsen Havdrup samt drengenes forældre.

Kilde: Mette Dahlin

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.