Arbejdet med at sikre lamperne ekstra i Solrød Idrætscenter, Havdrup Hallen og Jersie Hallen skrider frem, og alle tre haller forventes at være åbne igen inden weekenden.

Tirsdag besluttede Solrød Kommune at lukke hallerne i Solrød Idrætscenter, Havdrup Hal 1 og Jersie Hallen, da en lampetype, som er opsat alle tre steder, faldt ned midt i en undervisningstime i Havdrup Hal 1.

Alle lamper er ved at blive tjekket og eftersikret, og i løbet af de kommende dage ventes hallerne at være klar til brug igen. Hal A i Solrød Idrætscenter er netop genåbnet her onsdag eftermiddag. Hal B åbner forventeligt fredag morgen.

Jersie Hallen forventes at åbne lørdag morgen, og det samme gælder for Havdrup Hal 1, hvor der – udover at lamperne skal sikres ekstra – skal repareres gulv efter lampenedfaldet.

Der er planlagt en del weekendaktiviteter i hallerne, så der arbejdes hårdt på at få dem gjort klar inden da, men sikkerheden kommer naturligvis først, og ingen af hallerne genåbner, før en uvildig elektriker har sagt god for lampernes ophængning.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.