Solrød Gymnastikforenings springhold “Soljump” har fået mulighed for, at komme til den 55. internationale Gymnastikfestival BLUME GRAN CANARIA 2015, derfor kæmper de unge piger, nu med at samle penge ind så den kan få råd til turen.

Derfor afholder de loppemarked i Jersie Hallen den 3. maj 2015 fra 10-15. Der er gratis adgang og 70 kræmmere. Indtægterne af salg af borde, mad og drikke går ubeskåret til tur.

30 gymnaster, 4 instruktører og en del forældre deltager på turen. Vi skal deltage i forskellige workshops og se, hvordan man laver gymnastik rundt om i verden. Vi glæder os til turen og glæder os til, at give gymnasterne de fantastiske oplevelser, som gymnastikken kan give på tværs af alder og nationalitet.

Der bliver trænet hårdt til turen, da vi skal lave 2-4 opvisninger i den uge vi er der, så det bliver både hyggeligt, spændende og hårdt.

Vi har en stor forældregruppe som bakker holdet op, og i forbindelse med rejsen er vi i gang med at samle penge ind til turen bla. ved tombola til vores lokalopvisning søndag den 26/4. Vi takker alle vores sponsorer.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.