Havdrup kirkes sogneudflugt går i år til Hornsherred søndag den 12. september.

Endemålet er Svanholm Gods, som har været storkollektiv siden 1978. Undervejs til Svanholm skal vi til gudstjeneste i Kisserup Kirke med sognepræst Poul Joachim Stender.

Poul Joachim Stender er også forfatter til flere bøger, heriblandt nogle som har skabt spændende debat.

Efter gudstjenesten fortæller han om et væsentligt tema i sit forfatterskab, der handler om at turde leve og få mere liv i sin tilværelse og udleve sine drømme, mens tid er.

På Svanholm begynder vi med en fælles middag, lavet af Svanholms egne økologiske produkter. Menuen står på hjerter i flødesovs. På rundvisningen efter middagen får vi den store fortælling om selve drømmen og idegrundlaget bag storkollektivet. Vi hører også om den udvikling Svanholm har været igennem i alle årene, både i forhold til fællesøkonomi, demokratiske beslutningsprocesser og virksomhed og afgrøder.

Rundvisningen foregår i to grupper. Den ene gruppe tager hensyn til dårligt gående og er tilrettelagt, så man ikke skal gå så langt, men stadig får hele fortællingen tæt på de centrale områder. Vi slutter besøget på Svanholm med kaffe og kage, før vi kører tilbage gennem nationalpark Skjoldungernes Land.

Turen koster 300 kr., som inkluderer alt undtagen drikkevarer til maden.

Tilmelding, program og betaling senest 1. september på kirkens hjemmeside www.havdrupkirke.dk eller hos Marianne Asmussen i sognehuset på Bistrupvang 33 efter først-til-mølle-princippet.

Kilde: Havdrup Kirke

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.