Det er ved at være tid til, at alle skal have planlagt deres sommerferie på arbejdspladsen. Fristen for at få planlagt sin sommerferie ligger 1.februar.
Det kommer nok som en overraskelse for de fleste, at skolernes sommerferie i Solrød kommune samt  kommuner blevet rykket i år.
Dette er i hvert fald kommet meget bag på en Solrød borger Anita Ladefoged, som ved et tilfælde blev gjort opmærksom på den rykkede ferie.

Anita og hendes mand Peter har 2 børn på Uglegårdsskolen, og de er ikke blevet gjort opmærksomme på at skolens sommerferie er rykket i år.

-Jeg har ikke tænkt at det var nødvendigt, at gå ind på skolens hjemmeside og tjekke om ferien var rykket. Det har i mange år ligget fast hvilke uger vores børn havde sommerferie. Jeg synes det er rigtig ærgerligt, at skolen eller kommunen ikke har givet besked om rettelsen. Jeg tror der er mange som ikke er opmærksom på dette. Det kommer helt sikkert til at ramme rigtig mange som allerede har fået godkendt deres ferie på deres arbejdspladser. Fra at få godkendt min ferie til 3 ugers sammenlagt ferie, har jeg nu kun 14 dage sammenlagt og 1 uge senere på sommeren udtaler Anita Ladefoged.

Vi på Netavisen har i dag ringet til Uglegårdsskolen, som har lovet at sende en information til alle forældre, om den rettede ferie. Vi har haft kontakt til flere forældre i kommunen i løbet af ugen, og største delen af de adspurgte var ikke klar over at skolernes sommerferie er rykket. De få som godt vidste det, var forældre som har børn som skal starte i 0. klasse efter sommerferien.

Det kan oplyses at skolernes sommerferie i år ligger i flg. uger 26, 27, 28, 29, 30 og 31. Tidligere har den ligget fra uge 27 til og med uge 32.

 

 

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.