Jubilæums- og Frivilligfest i sognehuset

Til april er det 25 år siden, sognehuset i Havdrup blev indviet, og det skal fejres! Masser af gode kræfter blev dengang lagt i at få huset bygget til stor glæde for kirkens liv og mange aktiviteter i Havdrup.
Menighedsrådet inviterer derfor i år til en kombineret jubilæums- og frivilligfest og indbyder både tidligere og nuværende frivillige, menighedsrådsmedlemmer og ansatte til fest torsdag den 12. marts kl. 18.30-21.30 i sognehuset.
Aftenen bliver med middag og sang og sikkert både tilbageblik og et kig fremad.

Tilmelding er ikke nødvendig, men af hensyn til planlægning, så gør det gerne inden 7. marts til MR-formand Marianne Hauge på mobil 3010-0444.

Foredrag med Bent Isager-Nielsen: I forbrydelsens verden

Vintersæsonens sidste foredrag i Havdrup Sognehus bliver med Bent Isager-Nielsen, som har haft en livslang og omfattende karriere som politiinspektør, efterforskningschef og tidligere drabschef i Politiets Rejsehold.

Bent Isager-Nielsen byder i dette foredrag indenfor i forbrydelsens verden og giver publikum et indblik i det ofte kolossale og minutiøse arbejde, en efterforskning består af.

Han uddyber samtidig motiverne på forbrydelserne, hvor kunsten er at sætte sig ind i gerningsmandens tankegang. Bent Isager-Nielsen sætter også et fundamentalt spørgsmål til debat: “Findes der onde mennesker? Onde handlinger? Kommer det onde nogen gange fra den mest uventede kant?”

Foredraget holdes torsdag den 19. marts kl. 19.30. Entre in kl. kaffe og kage 50 kr. Pensionist 30 kr. Billetter (først-til-mølle) sælges ved indgangen fra kl. 18.45.

Forårsjævndøgnsvandring ved Solrød Strand: Hvornår har du sidst set solen stå op?

”Havdrup kirke er pilgrimskirke, fordi vi igennem hele året vandrer ud i naturen og giver kristendommen krop og fødder, sådan som man har gjort det siden kristendommens tilblivelse”, siger præst Kristine Stricker Hestbech, som sammen med kirkens pilgrimsgruppe planlægger årets vandringer.
– Og nu er de klar med forårsvandringerne. Den første bliver forårsjævndøgnsvandringen ved Solrød Strand lørdag den 21. marts fra kl. 05 og et par timer frem, hvor man oplever solen stå op.
Er man mere til dagsture, kan man tage med på en af de to forårsvandringer, som foregår fra kl. 9 – 15 tirsdag den 14. april i Ledreborg Slotspark og tirsdag den 12. maj på Knudshoved ved Vordingborg. Der er ingen tilmelding, man møder bare op og er med.

Endelig er der pinse-pilgrimsvandringen, som i år bliver på Møn og foregår fra lørdag den 31. maj til mandag den 1. juni, alle tre dage inklusive. Denne vandring er ikke gratis, fordi man skal betale for overnatning og mad undervejs. Tilmeldingsfrist er den 30. april efter først-til-mølle-princippet.

Havdrup kirkes hjemmeside har detaljeret info om alle vandringerne, og skulle man stadig være i tvivl om noget, kan man ringe til præsten og høre nærmere.

Foredrag om hospitalsklovnens arbejde: Sjov for alvor

Sygeplejerske Lene Kragh alias hospitalsklovnen Liva fortæller om sit arbejde som hospitalsklovn til Sognecaféens møde i Havdrup Sognehus tirsdag den 17. marts kl. 10-12.

Foredraget handler om hospitalsklovnens arbejde hos syge, udfordrede børn og deres familier og hos skrøbelige, demente ældre. Lene Kragh fortæller om teorien bag klovnearbejdet og om hvordan det virker, og hun vil fortælle om sin rolle som klovn: Hvad kan man tillade sig? Og hvordan mærker man som klovn lige dét, der skal til i den enkelte situation.

Bagefter åbner hun op for debat med tilhørerne og lover, at alle får noget fint og lærerigt med sig hjem. Foredraget er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig, så kom hvis du har tid og interesse for emnet. Som altid er der kaffe og brød til Sognecaféens møder.

Nye fælleslæsninger i foråret

Marianne Asmussen vender tilbage med nye fælleslæsninger mellem påske og pinse i ugerne 16-22. Det bliver tirsdage kl. 13-14.30 med start den 14. april i sognehuset på Bistrupvang 33 i Havdrup. Vi byder på lidt forfriskning undervejs.

Tilmelding ikke nødvendig.

Hvis du ikke har prøvet det før, så tag chancen nu. Konceptet er meget enkelt: Marianne læser højt af gode litterære tekster, du skal ikke forberede dig, bare slå ørerne ud og gerne bidrage til samtalen hvis du har lyst, når vi indimellem holder pause i højtlæsningen.

Vil du vide mere, kan du ringe til Marianne på tlf. 4158-5240.

Kilde: Havdrup Kirke

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.