Børn og Brød

Til familiegudstjenesten i Havdrup Sognehus tirsdag den 1. oktober kl. 17.30 er temaet: Børn og brød.

Præst Inge K. Leinum holder gudstjenesten og vil sammen med børnene undre sig over, hvordan det kan gå til, at maden vælder frem af jorden og bare hænger på træerne.

Bagefter er der som altid fællesspisning. Aftenen slutter kl. 19, så familierne kan nå hjem i fin puttetid.

Kunstnergruppen Cordoza udstiller i Havdrup Sognehus

Havdrup Menighedsråd inviterer til fernisering på efterårsudstillingen med kunstnergruppen Cordoza fra Solrød torsdag den 3. oktober kl. 19. Cordoza blev dannet i 1999 og består af fire kvinder, som arbejder med stor forskellighed.

Birthe Stausbøll

Annemette Bentsen maler især landskabsbilleder i olie, akryl og akvarel, Birthe Stausbøll lægger mere vægt på farver, stemninger og følelser end på motivet, Pia Stausbøll arbejder også i træ, metal, relief og mixed media, mens udtryksformen hos Annemarie Højgård strækker sig fra det abstrakte til det mere grafiske.

Annemette Bentsen

Gruppens medlemmer er selvfølgelig til stede ved ferniseringen, så man kan få en snak med dem om deres fine billeder og de teknikker, de bruger. Voksenkoret Seadrops underholder, og menighedsrådet byder på et lille traktement. Interesserede er velkomne.

Pilgrimsvandringer i efteråret

Sommeren går på hæld, og det bliver mørkere og koldere, men det afskrækker ikke pilgrimsgruppen ved Havdrup kirke. De trækker i det varme tøj og snører vandrestøvlerne, for de har planlagt to heldags pilgrimsvandringer i efteråret fra kl. 9 – ca. 16.

Den første bliver fredag den 4. oktober i Hesede Skov. Interesserede mødes på P-pladsen ved Villa Galina kl. 9. Den anden vandring bliver tirsdag den 5. november i Boserup Skov med mødepunkt ved Glasgalleriet (gasværket) på Roskilde Havn kl. 9.

Ingen af vandringerne kræver tilmelding, man møder blot op. Husk blot at tilpasse påklædning og fodtøj efter vejret og medbring en rygsæk med noget at drikke, madpakke, frugt, evt. kaffe og lidt sødt, en stor plasticsæk og lidt håndører. Begge ture er på 12-15 km.

Interesserede er velkomne til at henvende sig til William fra pilgrimsgruppen: william.mors@live.dk

Foredrag med Matilde Kimer: Rusland – mere end bare Putin

Tirsdag 22. oktober 2019 kl. 19 kommer DR’s Ruslandskorrespondent Matilde Kimer til Havdrup Sognehus og tager os med på en underholdende rejse til verdens største land.

Selvfølgelig skal det handle om Putin og konfrontationerne med Vesten – men vi møder også en række såkaldte almindelige russere. Både dem, der forguder Putin og hans politik – og dem, der slås for at ændre kursen.

Matilde Kimer

Foredragsudvalget har ønsket en særlig vinkling på Matilde Kimers arbejde på Krim halvøen og hvordan det har påvirket hendes eget familieliv med et dedikeret arbejdskald i en krigszone.

Efter foredraget er der plads til spørgsmål og debat. Entre inkl. kaffe 50 kr. Pensionist 30 kr. Billetter købes ved indgangen, men kom i god tid.

Kilde: Havdrup Kirke

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.