Havdrup Gymnastikforening kan i denne sæson udskifte en ældre Airtrack Pro med en splinterny og væsentlig smartere Airtrack til stor glæde for alle springgymnaster takket været bidrag fra Nordea-fonden.

 

I løbet af de sidste par år har springinstruktører i Havdrup Gymnastikforening lappet og lappet på den Airtrack, som foreningen havde købt brugt og hjembragt fra en forening i Jylland. En eksplosiv stigning i antal springgymnaster har naturligvis forøget sliddet på de mange springredskaber, men med udskrivningen af en stor sum penge til både springgrav og løsskumsgrav var der ikke penge til indkøb af en ny Airtrack. Gymnastikforeningens bestyrelse ansøgte derfor Nordea-fonden om støtte til indkøb af en ny Airtrack til knap 53.000 kr. Nordea-fonden kvitterede med halvdelen af beløbet, og kort efter sommerferien modtog glade bestyrelsesmedlemmer fra Havdrup Gymnastikforening den flotte check i Nordea filialen i Solrød Strand af filialdirektør Helle Steinmejer. De resterende penge finansieres via foreningens kontingentindtægter fra den kommende sæson, og den nye Airtrack er bestilt så den er klar til at blive taget i brug i starten af den nye sæson. Havdrup Gymnastikforening er meget taknemmelig for det flotte støttebeløb fra Nordea-fonden, og er glade for at alle foreningens springgymnaster nu kan springe sikkert samt udvikle nye teknikker ved hjælp af det nye redskab. Se mere om foreningens springhold på gymnastikforeningens hjemmeside www.havdrupgymnastik.dk, hvor der stadig skulle være mulighed for at få en plads på flere af holdene.

 

På billeder:

  • Modtagelse af Check fra Nordea-fonden, hvor bestyrelsesmedlemmer fra Havdrup Gymnastik var mødt op til overrækkelse af checken, som blev overrakt af filialdirektør Helle Steinmejer.
Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.