I sommerferiens uge 31 blev den første Novo Nordisk SportsCamp nogensinde afholdt i Havdrup Idrætscenter med masser af børn og unge fra hele landet.

 

I samarbejde med Havdrup Gymnastikforening afholdte arrangørerne af Novo Nordisk SportsCamp årets camp i de dejlige faciliteter i Havdrup Idrætscenter.
Novo Nordisks vision er at overvinde diabetes. SportsCamp er et koncept der giver børn og unge masser af motion, sund mad og sjove oplevelser og dermed de bedste vilkår for at leve sundt og forebygge type 2-diabetes. Ved at støtte SportsCamp deltager Novo Nordisk i kampen for børn og unges sundhed.
På Sportscampen underviser dygtige unge mennesker fra hele Danmark i mange forskellige sportsgrene som
springgymnastik, dans, karate, fodbold, badminton og meget mere. Men der bliver ikke blot undervist i de forskellige sportsgrene,
der bliver også leget og socialiseret på kryds og tværs, og de unge deltagere danner nye venskaber på tværs af landsdele.
Den yngste gruppe på 8-11 år overnatter ikke som de ældste fra 11-15 år og 15-18 år gør,
men alligevel er der ingen tvivl om at der opnås gode venskaber på meget kort tid blandt de mange deltagere.
Ved ugens afslutning kunne en flok glade børn og unge tage trætte hjem efter at have boltret sig i de mange redskaber og dejlige haller i Havdrup i deres sommerferie. Havdrup Gymnastikforening håber at kunne fortsætte samarbejdet med Novo Nordisk SportsCamp i årene der kommer.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.