To idrætshaller er midlertidigt lukket, efter at en nyopsat lampe er faldet ned.

En gruppe elever og lærere har i dag haft en chokerende oplevelse, da en nyligt opsat lysarmatur i Havdrup Hal 1 faldt ned midt i deres undervisningstime.

Uheldet skete, da en bold ramte lampen, som faldt på gulvet. Ingen kom alvorligt til skade, men et par af eleverne blev ramt af glassplinter, der skulle fjernes. Alle forældre er blevet underrettet.

Det er anden gang en af de nye lamper falder ned, så Solrød Kommune har af sikkerhedsmæssige årsager valgt at lukke Havdrup Hal 1 og Jersie Hallen, hvor der er opsat samme type lampe, indtil der er fundet en holdbar løsning. I Solrød Idrætscenter er armaturerne særligt sikret med ekstra kæder.

”Det er en skrækkelig oplevelse, elever og lærere har haft i dag, og vi gør nu alt, hvad vi kan, for at den slags ikke sker igen. Sikkerhed og tryghed ligger os meget på sinde, og når vi er færdige med akut at undersøge forholdene i de tre haller, hvor de nye lamper er sat op, kommer vi til at gennemgå sikkerheden i alle vores øvrige institutioner,” siger borgmester i Solrød Kommune, Niels Hörup.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.