Etienne Montès fra La Casenove i Roussillon:
”Karismatisk, katalansk gentleman
& fantastisk vinmager…”

 

Mød den katalanske vinmager Etienne Montès fra Domaine La Casenove.
Etienne er i Danmark for 10. gang, for at møde sine aficionados og præsentere
alle vinene bl.a. på Vallø Slotskro lørdag den 23. maj 2015 kl. 18.00.

 

 

Helge M.L. Sidor fra Compagniet, der importerer vinene fra La Casenove, fortæller om historien bag Etiennes 10. besøg i Danmark:  ”I 1998 etablerede jeg mig som vinimportør i Jersie Landsby, og en af de allerførste vinmagere, som jeg startede import fra var Etienne Montès, som jeg havde mødt ved en

vinmesse i Paris et par måneder tidligere. Helt fra start af havde vi en god connection, som startede ud som et rigtigt godt kommercielt samarbejde, men med tiden har udviklet sig til et stærkt og loyalt venskab. Etienne er en stor personlighed, ligesom hans vine er lavet med entusiasme, engagement og kompromisløs respekt for kvalitet.”

Helge M.L. Sidor fortsætter: ”Du bliver fuldstændig grebet af denne franskmands charmerende accent, når han på engelsk, med stor begejstring, fortæller om sit sted (La Casenove), sine vine og sit elskede Katalonien. ”

”Etienne og hans vine har allerede mange fans i Danmark, så derfor har jeg været nød til denne gang, at afholde hele tre winemakers dinners. Dels hos Lisbeth og Bo Jacobsen på Restaurationen i København, hos Tina og Palle Møller på Vallø Slotskro syd for Køge og for første gang i Jylland, nærmere bestemt hos Emilie og Thomas Egebo på Bistro 59 i Aalborg. Det var simplethen et krav fra  de jydske vinentusiaster, at Etienne & jeg tog til Nordjylland så de kunne møde Etienne LIVE.

I øvrigt kan jeg fortælle at arrangementet  på Bistro 59 i Aalborg har været udsolgt i over 2 måneder.

Det er ikk’ så ringe endda!” Siger Helge med dræven jydsk accent og et stort smil på læben.

Helge afslutter således: ”Tilbage er der blot at fortælle, at hvis du ikke har lyst til at smage Etienne’s vine med mad til, er der også mulighed for at opleve vinmageren LIVE og smage alle hans vine ved en gratis-åbent-hus-mød-vinmageren-smagning på Compagniets Vingård i Jersie Landsby, lørdag den 23. maj kl. 13 – 15.”

Yderligere informationer om alle arrangementerne fås på Compagniet’s hjemmeside:  www.compagniet.dk , hvor der står alt om både menuer, kuvertpriser og om hvorledes tilmeldingen

foregår.

Yderligere kommentarer kan fås hos Helge M.L. Sidor fra Compagniet på tel. 23 43 67 89 eller pr.

e-mail: helge@compagniet.dk

 

 

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.