Det var med stor sorg at vi i Havdrup Brugsforening fik beskeden om, at Anni Krogsgaard var afgået ved døden, torsdag den 5. december 2019. Anni blev 69 år.

Anni var formentlig årsagen til vi stadig har en selvstændig Brugsforening i Havdrup. Da Anni den 15. maj 1991 overtog stillingen som Uddeler i Havdrup SuperBrugs, overtog hun en butik i store problemer, egenkapitalen var negativ og flerårige underskud, var desværre hverdagen.

Anni´s købmandskab skabte hurtigt resultater og allerede efter få år, var økonomien rettet op og tilliden til ledelsen igen på plads.

Anni var en bestemt og respekteret leder, for hvem fritid og arbejdsliv ikke kunne adskilles, hun kunne derfor træffes i butikken på alle tider af døgnet. Hun forventede ligeledes at medarbejderne lagde deres fulde arbejdskraft i butikken, ”tant og fjas kan man gøre når man har fri”.

Mange unge fra Havdrup, har haft deres første møde med arbejdslivet med Anni som chef, det har givet dem en god ballast til resten af deres arbejdsliv

Da Anni i oktober 2006 overlod roret til en ny uddeler, Thomas Eggebrecht, afleverede hun en butik og forening der var i god gænge og med et anlæg der var fuldt moderne, det var med vemod bestyrelsen dengang modtog hendes opsigelse.

Anni fortsatte sin købmandsgerning, da hun som konsulent for Daglig Brugs kæden hjalp butikker og foreninger tilbage på sporet, hendes sidste opgave var i vores nabobutik Daglig Brugsen i Gadstrup, hvor hun også gik til opgaven med al den kraft hun formåede.

Anni Krogsgaard vil blive savnet.
Æret være hendes minde

Kilde: Tonny Lauridsen – Formand for Havdrup Brugsforening

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.