Lørdag den 31. oktober starter salget af Lions Club Julelotteri 2015 op og salget fortsætter frem til den 23. december 2015.

Lotteriet er en af Lions Solrød´s ældste aktiviteter, hvor klubben i år deltager for 36. gang sammen med 13 andre Lions klubber på Sjælland.

Lions Solrød forventer, at klubben i lighed med 2014 også i 2015 kan sælges 6000 lodsedler. Lions Solrød har tegnet samlede gevinster til lotteriet for næsten 70.000 i 2015.

Salget vil indledningsvis ske gennem en række forretningsdrivende i både Solrød Centret og Havdrup Centret, som støtter Lions Solrød arbejde ved at sælge lodsedlerne.

I slutningen af november og i løbet af december vil man kunne møde medlemmerne af Lions Solrød i både Solrød Centret som Havdrup Centret, hvor man sælger julelotteriets lodsedler.

Lions Club Solrød oplevede igen i 2014 en utrolig flot opbakning fra borgerne i kommunen med hensyn til køb af lodsedler og klubben håber på en tilsvarende positiv opbakning i 2015.

Som tidligere år går overskuddet fra julelotteriet ubeskåret til Lions humanitære arbejde og sociale aktiviteter både lokalt, nationalt og internationalt.

Lions Club Solrød v/Søren Eggum

Foto af Nielle…

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.