Behovet for julehjælp er stadig til stede, og Lions Klub Solrød vil, som i tidligere år, også i år dele julekurve ud til værdigt trængende medmennesker. Det er personer med relation til Solrød, som er kommet i knibe af forskellige årsager, og ikke bliver fanget af det sociale sikkerhedsnet, der er udspændt fra offentlig side.

Hvordan gør I og vi?

Lions Klub Solrød vil stå i Meny (Solrød Center) og Superbrugsen (Havdrup) med en indkøbsvogn uden for kassesystemerne. Når I så handler ind, har I muligheden for at indkøbe lidt ekstra, betale for det ved kassen, og derefter aflevere det hos det Lions-medlem, der står med indkøbsvognen. Varerne vil derefter indgå i de julekurve, som vil blive uddelt som julehjælp i Solrød Kommune. Lions vil være til stede den 28. november og 12. december.

Rent praktisk sker der det, at varerne bliver købt tilbage af købmændene og solgt til os igen, når vore julekurve skal pakkes.

Hvor kan man søge?

Der er mulighed for at afhente et ansøgningsskema i JobCenter på Solrød Rådhus, eller man kan rekvirere det hos John Eli Andersson på john@anderssonconsulting.dk.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.