I Havdrup Borgerforeninger vi igang med en indsamling til noget nyt julebelysning. Vi har lavet et kort skriv på vores facebook side. Julebelysningen koster 50.000 eksl. opsætning som foreningens frivillige står for.

December sidste år blev den nye flotte bymidte indviet af borgmesteren og hornmusik, men Havdrup Borgerforening drømmer om at udnytte det fulde potentiale som bymidten indeholder.

De har derfor søgt midler til julebelysning som man kender fra de større byer, samt anmodet kommunen om pengene. Kommunen har bevilliget 80% af beløbet, så der mangler stadig de sidste 20% hvilket svarer til ca. 10.000 kr.

Havdrup Borgerforening er derfor ude med raslebøssen hos borgerne og erhvervsdrivende så der i fællesskab kan samles de sidste penge ind til den nye julebelysning.

Ønsker man at støtte med et bidrag kan det gøre på mobilepay 59065 eller kontooverførsel 1551 – 11083064

De lokale borgere har allerede støttet med 3000 kr, men der mangler stadig de resterende så kan du undvære et lille beløb og ønsker at støtte initiativet så overfør endelig.

Julebelysningen indvies når der er julemarked i bymidten d. 30/11 – mere info følger om dette arrangement når vi nærmer os 🙂

Kilde: Stine/Formand i Havdrup Borgerforening

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.