Onsdag den 7. oktober kl. 19.00-21.00

Solrød Kommune, Solrød Fjernvarme og de lokale klimaagenter inviterer alle borgere i Havdrup til informationsaften om planerne for etablering af et kollektivt solvarmeanlæg i Havdrup.

Solrød Byråd har den 24. august besluttet, at Solrød Fjernvarme a.m.b.a. kan leje kommunens arealer i Havdrup Vest til anlæg af et kollektivt solvarmeanlæg. Varmen fra solvarmanlægget skal anvendes til forsyning af det nye byudviklingsområde i Havdrup Vest, og skabe mulighed for, at Solrød Fjernvarme på længere sigt kan tilbyde fjernvarme til de boliger i Havdrup, som i dag forsynes med naturgas.

Som start på planlægningen af projektet holdes en informations- og dialogaften, hvor interesserede borgerne i Havdrup kan få mere viden om tankerne med projektet, herunder dets udseende, størrelse, placering og ydelse.

Arrangementet holdes i kantinen på Solrød Rådhus, Solrød Center 1, onsdag den 7. oktober 2015 fra kl. 19.00 -21.00. (Det har desværre ikke været muligt at finde et lokale i Havdrup). Alle er velkomne.

Der serveres kaffe/kage og sodavand. Af hensyn til forplejningen må du meget gerne tilmelde dig arrangementet ved at sende en mail til llk@solrod.dk eller ved at ringe til Solrød Kommune på telefon 56 18 23 30 senest den 5. oktober 2015.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.