Trods en truende mørk himmel, rusk og regn deltog flere tusinde i høstfest i Havdrup lørdag den 5. september, der blev skudt i gang med en tale af borgmester Niels Hörup om engagement og sammenhold i Havdrup.

Super Brugsen i Havdrup stod igen i år som arrangører af arrangementet med aktiviteter for både børn og voksne. Hovedvejen og parkeringspladsen blev spærret af, så der var plads til boder med kræmmere, politiske partier og organisationer. Også Super Brugsen havde flyttet deres bager, slagter og frugt- og osteafdeling udenfor i dagens anledning. Uddeler Thomas Eggelbrecht udtaler ”Trods vejret var der igen i år et kanonsalg”.

Særligt Kandis med Johnny Hansen i front var en stor succes og folk var kommet langvejs fra for at høre netop dem. For de, der ikke trodsede regnen, har mulighed for at opleve Kandis i Jersie Forsamlingshus den 5. februar. Billetter bliver sat til salg på Lokalbilletten senere på året. Også Butterflies, som underholdte to gange, var et tilløbsstykke.

Høstfesten bød også på rappelling ned fra apoteks tag arrangørs var FDF, ansigtsmaling, linedance og gadeteater. Karlslunde Politi, Lokalrådet SSP, Havdruplisten og Natteravnene var også at finde på pladsen. Børnene fik mulighed for at prøve en tur på en af MC Sjællands 20 motorcykler og overskuddet går ubetinget til Hospitals Klovnene.

SuperBrugsen i Havdrup har afholdt høstfest i mere end 25 år og det er blevet et årligt tilbagevenden arrangement.

Høstfest MC Jimi  Henning Ipad 095

Høstfest billede 2Høstfest billede 3

Høstfest billede 4  Høstfest billede 5

Høstfest billede 6  Henning Ipad 125

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.