Havdruplisten valgte i weekenden en ny formand efter Anne-Mette Henriksen, som har valgt at træde tilbage pga. manglende tid til arbejdet som formand. Anne-Mette har siddet som formand i knapt 2 år. Anne-Mette Henriksen har været en dygtig formand, og fortsætter heldigvis i Bestyrelsen.

Karina Bergenholtz udtaler: ”Jeg glæder mig til at tage arbejdet op som formand. Havdruplisten skal have et løft, og vi ønsker, at blive mere synlige for borgerne i Solrød Kommune. Vi er netop begyndt på et strategiarbejde, som skal tegne Havdruplisten fremadrettet. Vi vil gerne tiltrække aktive borgere til Havdruplistens arbejde, som vil være med til at føre Solrød kommune, og specielt Havdrup og landsbyerne, videre i den positive udvikling vi oplever”.

Nogle af de emner som især er interessante for Havdruplisten er: Idræt, Natur, Trafik, Byudvikling, Børn & unge, Ældre.

Havdruplistens byrådsmedlem Henning Christiansen glæder sig til det nye samarbejde: ”Det er ingen hemmelighed, at jeg savner sparringen med Karina, da vi begge sad i Byrådet i sidste periode. Jeg ser frem til samarbejdet og glæder mig til øget fokus på Havdruplisten og dens arbejde”.

Venlig hilsen

Karina Bergenholtz
Formand for Havdruplisten

Henning Christiansen Byrådsmedlem for Havdruplisten

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.