Selvom Danmarks Naturfredningsforenings kampagne først har indsamlingsdag d. 17 april 2016, var vi mellem 25 og 30 mennesker der søndag d. 10 april, mødtes ved Fiskebroen i Bakkerne, og gik i gang med affaldsindsamling.
Der blev gået til den med stor energi og højt humør, af en blandet flok af børn og voksne.
Da der var gået 2-3 timer, var der indsamlet mere end 200 kg affald fra arealerne i det sydøstlige Havdrup.
Det var alt fra plastikposer, papir, huer og vanter, cykeldele, færdselstavle, spraymaling, baderinge, en stor del øl- og vanddåser, glasflasker, sågar en postkasse, uomdelte lokalavisbundter og så rigtigt mange af det mest uforståelige, nemlig hundelorte pakket ind i plastposer og derefter smidt tilfældige steder.

Men alle os fremmødte tog det i stiv arm og med godt ”hømør”, og kunne glæde os over at en del af Havdrup var blevet lidt pænere, og vi havde sparet naturen for en del griseri.

Solrød Kommune havde sponsereret indkøb af et antal gribetænger og holderinge til affaldsposerne, og det var en stor hjælp i arbejdet.

Vi tager en tørn igen til næste år, for det bliver desværre nok nødvendigt. Ønsket er, at der kan samles flere hold, så hele Havdrup kan se pænt ud uden affald på veje og stier og grønne arealer.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.