Solen skinnede fra en skyfri himmel da 15 friske drenge og deres 2 trænere Mathilde og Mikkel mødte ind til en uge i fodboldens tegn i uge 32.

Forventningerne var store og glæden var endnu større.

Målene for ugen var at gøre drengene endnu mere klar til sæsonstart efter en lang og velfortjent sommerferie. Trænerne havde forberedt ugens program ned til mindste detalje og med fokusområder som: Skudtræning, teknik, løbetræning, samarbejde og selvfølgelig sjov og ballade.

The Dream Team
Mathilde Bøgevig og Mikkel Rosenbek

Der blev trænet igennem med fuld fokus og alle gav den max gas. Formiddagen bød på frisk frugt og müslibar til de hårdt arbejdende drenge så de kunne få ny energi.
Ugen bød på alt fra: Opvarmning m.løb, spillet gris, possesion spil, højintenstræning, kanonbold, fodboldrundbold, skudtræning og en masse grin og godt humør og sammenhold.

Foto: Jeff Duckett

Uden mad og drikke duer helten ikke, og dette gjaldt selvfølgelig også for alle drengene og deres 2 trænere, så der blev sørget godt for dem igennem hele ugen. Ugens menu bestod af spaghetti m.kødsovs, sandwich, grillpølser med brød, frikadeller m.pasta og grøntsager og fredagen blev afsluttet med manér da der blev serveret Pizza (fra pizzamanden) dette faldt uden tvivl i god jord hos alle.


Eftermiddagen bød på fx kage, pandekager, SUN LOLLY is, faxe kondi eller Capri Sonne juice ingen gik fra træning med lavt blodsukker tværtimod.

Ugen gik hurtigt og det siges, at tiden flyver afsted hvis man har det godt så det må være et godt tegn, alle gav den gas hele ugen og de mødte friske og motiverede op hver dag. Men alting har en ende og fredagen sluttede med en vandkamp som skulle have været spillere mod trænerne.

Foto: Jeff Duckett

Men alle glemte vist udgangspunktet og der blev gået til den ved vandhanen. Det blev alle mod alle og dog lad os bare være ærlige der var nogen der fik mere vand end andre. Men pyt alle havde en fest og det var den perfekte afslutning på en hel fantastiske og uforglemmelig uge.

Foto: Jeff Duckett

De 2 trænere havde tilbudt at træne de friske drenge uden nogen form for betaling, MEN når man udfører et ”arbejde” så godt som de 2 har gjort det så endte det alligevel med at de om fredagen kunne modtage en flot kurv fra alle spillerne og de fik også mange flotte og positive ord med på vejen. 1000 tak til Mathilde og Mikkel for deres store arrangement, gode humør, fantastiske træningsprogram uden jer havde der ikke været en fodboldskole i sidste uge.

Foto: Jeff Duckett

Teamet omkring fodboldskolen vil godt sende en stor TAK til Super Brugsen Havdrup for at sponsorere noget af ugens forplejning, uden jeres støtte havde drengene ikke kunne få alle de ekstra ting i løbet af ugen og da slet ikke pizzaen om fredagen.

Foto: Jeff Duckett

Alle blev enige om at denne succes må gentages så vi gør det igen til næste år

På gensyn næste år og tak for en fantastisk uge

Kilde: Havdrup fodbold årgang 06

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.