Det udtalte indehaver, Mia Bruun, 35, da hun åbnede Mia’s Optik i Havdrup den 26. januar i år som den første optiker i byen nogensinde. Forretningen er dekoreret i rustikke, imødekommende og smukke omgivelser.

Mia kommer fra en baggrund hos Synoptik. Livet som selvstændig ligger til familien; Hendes mor er selvstændig sæbesyder på Bornholm og hendes morfar var i sin tid indehaver af en Matas på Jagtvej. Drømmen med den nye forretning er, at kunderne får deres hyggeligste og mest behagelige optikerbesøg med god vejledning og inspiration til det bedste valg af briller eller kontaktlinser.
Kundeservice på flere fronter
Hos Mia’s Optik er målet at give plads til individualister i stedet for at ensrette. Kunderne er derfor garanteret en tilpasset, ærlig og personlig vejledning med en mindeværdig oplevelse hver gang.
Mia både vil og kan konkurrere på priser og udfordrer således de store optikerkæder. Som en ekstra serviceydelse har hun lagt tid ind i løbet af ugen til at hente og bringe kunder, hvis der er behov for det. Det kan være ældre mennesker, som er svært gående. Dette kan lade sige gøre om mandagen eller torsdag formiddag.
Åbent hus
Lørdag den 2. april holder Mia åbent hus, hvor gæsterne kan hilse på hende og få en gratis synstest samt se og høre om udvalget af briller og kontaktlinser. Det er dog mulighed for at få en gratis synsprøve og vejledning alle ugens dage. For Mia er det afgørende, at kunderne har den yderste tillid til hende og produkterne og at de oplever deres hidtil bedste kundeservice, når de kommer i forretningen.
En af byens gladeste unger er vendt hjem
Mia er opvokset i Havdrup, hvor hun boede fra hun var 7-16 år. Fra sin forretning kan hun se direkte over på sit barndomshjem. For Mia er det fantastisk at vende tilbage til Havdrup. ”Jeg tænker på, hvor tit jeg har gået på fortovet lige uden for min forretning i alt slags vejr”, siger hun. I forretningen forhandles også solbriller og briller til børn.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.