Havdrup Brugsforening forsøger nu, med 4 måneders forsinkelse, at afholde den årlige generalforsamling. Oprindeligt var den planlagt til afvikling den 27. april, men grundet den daværende situation med Covid-19, måtte den udsættes på ubestemt tid.

Bestyrelsen havde planlagt foredrag om, “kaffens gang fra plantage til kunde” og spisning med lækre ting fra vores delikattese og vinafdeling, en årlig begivenhed vi ser frem til og som medlemmerne støtter, med et fint fremmøde.

Havdrup Brugsforening har nu indkaldt til generalforsamling, tirsdag den 25. august klokken 19:00 i Butikkens lokaler. Medlemmer kan afhente billetter i kiosken.

Desværre bliver det noget minimalistisk i år, da vi ikke vil være arnested for smitte med Covid-19. Derfor bliver der ikke nogen form for servering eller foredrag, men udelukkende med dagsorden som beskrevet i vedtægterne.

Bestyrelsen opfordrer også til, at kun medlemmer møder op, selv om vedtægterne giver mulighed for at have en ledsager med, det skyldes udelukkende den plads der skal være til rådighed ved forsamlinger, stadig af hensyn til smitterisiko.

Vi håber at kunne tage revanche næste år, hvor bestyrelsen håber at kunne afvikle generalforsamlingen som vi plejer – måske med lidt ekstra lækkert til deltagerne.

Venlig hilsen
Tonny Lauridsen
Formand for Havdrup Brugsforening

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.