FDF Havdrup leger til Høstmarkedet i Havdrup. FDF Havdrup vil være at finde i “kælderen” på pladsen. Her vil der vær mulighed for forskellige lege og spil.

I år vil FDF byde på en af kernerne i FDF; leg. Det at lege sammen og være fælles i leg – hvor voksne også er med i legen.

“Der vil blandt andet være mulighed for at prøve Osten, 3D tetris, leg med toiletbørster og at lave sit eget snobrød. Og så er det gratis at være med” udtaler kredsleder Susanne Alveen Schmidt. “klokken 11, 12 og 13 vil der være toiletbørsteleg, hvor alle har mulighed for at være med”.

FDF Havdrup er klar igen efter sommerferien. En sommerferie, hvor FDF Havdrup er blevet begavet med økonomiske midler fra SIU aktivitetspuljen til indkøb af båludstyr og telt, støtte på godt kr. 42.000 fra DUF lokalforeningspuljen til et mastesejl og sidst men ikke mindst kr. 15.000 fra Spar nord fonden til 2 telte og en kæmpe hængekøje.

“Nu hvor medlemstallet er i fremgang er det vigtigt at vi også har udstyret klar” udtaler kredsleder Susanne Alveen Schmidt. De nye telte blev indviet på årets sommerlejr i Vig.

I år byder vi velkommen til sæson nummer 100 i FDF Havdrup. Et jubilæum der blandt andet markeres ved de ugentlige møder hver onsdag klokken 16:45 til 18:15. Samme tidsrum for alle. Aktiviteterne vil være klasseopdelt.

FDF Havdrup afholder ugentlige møder alle onsdage klokken 16:45 til 18:15 i Borgen, Bryggerivej 21.

Vi du vide mere om FDF Havdrup er det muligt på fb.com/fdfhavdrup, FDF.DK/Havdrup eller ved at kontakte kredsleder Susanne Alveen Schmidt på 61 30 44 71 – susanne@alveen.dk

Kilde: FDF Havdrup

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.