Nye borgere inviteres på bustur rundt i kommunen den 29. august 2015 kl. 10-12.

Den 29. august 2015 kan du som ny-tilflytter komme med på bustur efter kommunens skjulte skatte af gamle gravhøje, naturskønne områder og moderne klimaprojekter – seværdigheder, som ofte kan være svære at finde som ny borger i kommunen.

Borgmester Niels Hörup vil være din kompetente turguide på hele turen og dele ud af sit store kendskab til kommunen og en perlerække af gode historier. Vi starter og slutter ved Solrød Rådhus, og turen varer fra kl. 10 til ca. kl. 12. Midtvejs holder vi is-stop med en gratis is til alle på turen og udnytter, at kalenderen fortsat står på sommer. Nysgerrig? Så hop med på bussen.

Den 29. august afholdes også Fritid i Solrød i Solrød Centeret, hvor du kan møde Solrød Kommunes klubber og foreninger, så efter busturen vil der være mulighed for en ny opdagelsesrejse i Solrøds mange fritidsmuligheder.

Det er nødvendigt, at du tilmelder dig. Tilmelding sker på nemtilmeld , og det er gratis at deltage. Tilmeldingsfristen er 19. august 2015 og sker efter først-til-mølle-princippet. Du skal huske at medbringe din billet enten i print eller i elektronisk form på dagen.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.