Efter et år med corona-nedlukning og ekstrem stor efterspørgsel på håndværkere har 3byggetilbud.dk fundet elite-håndværkerne for 2021. Vinderen i specialist-kategorien er Dkhegn A/S.

En gang årligt indstiller og udpeger landets største formidler af byggeopgaver, 3byggetilbud.dk, 13 elitehåndværkere i 14 fagkategorier ud af de 1.600 firmaer, der er tilknyttet portalen. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af de tilbagemeldinger, som håndværkerfirmaet får fra bygherrer, der beder om tilbud på bygge- og renoveringsprojekter. Bygherrerne bedømmer håndværkere ud fra både firmaets responstid og tilfredshed med det udførte arbejde, hvor de giver dem stjerner på en skala fra 1-5. Derudover har 3byggetilbud.dk haft en jury med, som også har set på antallet af vundne opgaver, samt tilbagemeldinger og feedback fra portalens bygherrer.

Hegn-specialisten fra Havdrup er favorit

I kategorien Elite-Specialisten 2021 er valget faldet på Dkhegn A/S, der opsætter og producerer hegn.

For det første bruger vi det meste af vores tid på at tale med vores kunder. Her prøver vi at finde ud af, hvad kunderne egentlig har brug for. Vi stiller altid kunderne en række konkrete spørgsmål for at finde ud af, hvad den rigtige løsning er for dem,” fortæller vicedirektør hos Dkhegn, Christian Svendsen.

Et år med massiv efterspørgsel på håndværkere

Udnævnelsen sker på baggrund af det sidste års mere end mere end 73.000 antal bygge- og renoveringsopgaver, som 3byggetilbud.dk har modtaget. Et helt år med et coronanedlukket land har resulteret i ekstrem stor efterspørgsel på håndværkere, og 3byggetilbud.dk har oplevet en vækst på mere end 50 procent i antallet af henvendelser fra danskere, der skal bruge en håndværker:

Vi udvælger elitehåndværkerne for at sætte en tyk streg under det imponerende arbejde, som vores mange håndværkere i netværket, leverer. I år er kåringerne ekstra vigtige, fordi håndværkerne har leveret så høj kvalitet på trods af den store efterspørgsel og de specielle omstændigheder, vi har haft,” fortæller Tino Chris Hansen, som er Costumer Relations Manager hos 3byggetilbud.dk.

Han tilføjer:

Kåringerne er både et skulderklap til håndværkerne, og så er det et kvalitetsstempel over for bygherrerne. Derfor har det også været meget svært at finde vinderne, fordi vi har så mange håndværkere med, der leverer høj kundetilfredshed og højt serviceniveau over hele linjen.

Læs mere om Dkhegn A/S her: www.3byggetilbud.dk/leverandoer/dk-hegn-a-s/

Kilde: 3byggetilbud.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.