Onsdag d. 11. maj 2016, høj sol over Havdrup på Dagplejens Dag.

Havdrups 17 Dagplejere samt børn, forældre, bedsteforældre, søskende, gamle kollegaer og dagplejepædagoger samledes kl. 14. 30 ved SuperBrugsen i Havdrup og gik så i samlet flok mod Naturlegepladsen hvor arrangementet skulle afholdes, det var en fornøjelse at se så mange støtte op om dagen, tak for det, I var alle med til at bidrage til den hyggelige og afslappende stemning helt i børnenes ånd.

Temaet for dagen var Natur da vi i Solrød Kommune har fået uddannet nogle dagplejere i en spændende og lærerig naturuddannelse, som alle skulle få glæde af og en lille forsmag på. Der var en flot fiskedam med små gaver til børnene, følg-et-reb i skoven med gæt-hvad-der-er-i-posen på banen. Stort bestemmelseskort, hvor man kunne se hvilket småkravl man havde fundet i de udleverede insekt-forstørrelsesglas. Som et musikalsk indslag havde vi fået Søren til at komme og spille lidt for dem der havde lyst til at synge med på en børnesang og ikke mindst havde vi med alle de flotte, flotte sponsorgaver vi havde fået en stor lodtrækning, med nogle heldige vindere.

Vi vil endnu en gang sige tusinde tak til ALLE der mødte op samt de mange gode sponsorer som er følgende: AJ Skadedyrskontrol, Cos’Nova, Det Tidsløse Rum v/Jeanette Jensen, FAKTA, Feel Good, Havdrup Apotek, Havdrup Autogenbrug v/Jesper Jensen, Havdrup Dyreklinik v/Kirsten Køhler, Havdrup Farvehandel, Havdrup Frisørsalon, Kozmo, Kroghs Flaskegenbrug, Max Burger, MC Sjælland, Merlin & Bonde Enterprise, Mia’s Optik, MT Smede og Montage v/Michael Therkildsen, NETTO, OK Tanken, Pizza &b Burgerhouse, Stationsgrillen, SUPERBRUGSEN Havdrup, Tandlægehuset i Havdrup.

Vi som onsdagsgruppe i Havdrup Dagpleje takker meget for opbakningen fra byen og er stolte/glade over at bo et sted hvor alle har lyst til at være en del af fællesskabet. Vi ses derude…

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.