Josefine Retsborg  blev lørdag den 22. marts valgt til årets superspringer 2014. Det skete ved Havdrup gymnastiks årlige opvisning foran ca. 700 tilskuere og 300 gymnaster. Prisen er en anerkendelse til en gymnast på superspring, som i løbet af året har gjort sig ekstraordinært bemærket.

Det at blive årets superspringer handler ikke bare at være den bedste. Det handler om meget mere. Det handler om engagement, at være en god kammerat, og at man bidrager til, at de mange træningstimer bliver gode og lærerige, både for de andre gymnaster, men også for instruktørteamet.

Hvis man har talent, målrettet og flittig og går til springgymnastik så bliver man også en dygtig springgymnast. Årets superspringer har netop talent og er meget målrettet. Vi synes det er en gave at have disse personlige egenskaber, men det er også en gave at få lov til at udvikle en gymnast med disse egenskaber. Josefine er engageret på sin egen typiske teenageagtige facon, -følger af og til sine egne veje og ønsker. – Hun ønsker bestemt ikke at stå tilbage for nogen . Mottoet er:  “Kan de, så kan jeg også”.

Josefines engagement ses også i træningspauserne hvor hun lige skal øve nogle spring som hun mener godt kan blive lidt bedre. Josefine møder altid glad op, og vil gerne snakke – ikke mindst om nye spring som er på vej eller som næsten er i hus.

Valget var også populært blandt de mange tilskuere og gymnaster, som var til stede da diplomet blev overrakt og Josefine fik en stor, og velfortjent klapsalve med på vejen af de 1000 fremmødte.

Josefine rejser med resten af superspring til Riccione i Italien i uge 27. Her skal superspring sammen med en masse andre gymnaster lave opvisninger hele ugen.

Instruktørteamet bag superspring ønsker Josefine tillykke med anerkendelsen, og håber at se hende til endnu flere fantastiske træningstimer.

Instruktørteamet

Deltag i debatten
Del.

Skriv en kommentar