Tilbage i foråret 2017 opstod idéen til et netværk for erhvervsdrivende i Havdrup, da Berit Schau Nielsen, i dag formand for netværket, igennem sit virke i foreningslivet erfarede, at mange erhvervsdrivende savnede et lokalt netværk i byen.

Udstyret med denne viden og en god kontakt til de erhvervsdrivende startede processen med at få netværket etableret og selvfølgelig at få de erhvervsdrivende til at melde sig ind.
I april 2017 blev det første netværksmøde afholdt, tilmed med besøg af Solrød Kommunes borgmester Niels Hörup og Eva Wendt, koordinator i Erhvervsindsats & Virksomhedsteam hos Solrød Kommune.

Netværket startede med cirka 12 medlemmer. I dag består det af repræsentanter fra 24 virksomheder i byen, og der kommer nye medlemmer til hver måned.

Havdrup Erhvervsnetværk har mange forskellige virksomheder repræsenteret, både hvad angår erhverv og størrelse. Det har helt fra begyndelsen været vigtigt, at netværket skulle være for alle typer virksomheder, uanset størrelse og antal år på bagen.
Økonomien skulle også være på et niveau, hvor alle kunne være med, så et årsmedlemskab koster kun kr. 1.000,00 ekskl. moms.

Berit Schau Nielsen

Disse faktorer har været medvirkende til, at netværket er blevet attraktivt for byens erhvervsdrivende, og at netværket er støt voksende.

For mange af medlemmerne har det stor betydning, at der er plads til det sociale, den faglige sparring og ikke mindst deres virksomhed, uanset størrelse. Langt fra alle har fået noget ud af at være medlem af andre netværk, hvor virksomhederne er langt større. Det er netop derfor både store og små virksomheder er velkomne i Havdrup Erhvervsnetværk, og det er medlemmerne, der sammen sætter dagsordenen for, hvad netværksmøderne skal bruges til.

Tidligere har netværket haft besøg af en marketingekspert, som fortalte lidt om, hvordan man som erhvervsdrivende kan brande sin virksomhed på de sociale medier. Borgmester Niels Hörup har været forbi og fortælle om Solrød Kommune og erhvervslivet. Netværket har også været på besøg hos et af medlemmerne, nemlig Super Brugsen Havdrup, hvor brugsuddeler Thomas Eggebrecht fortalte om butikkens historie.

Til netværksmøderne, som afholdes ca. hver 3. måned i Havdrup, starter vi altid med at spise sammen – og selvfølgelig får vi maden leveret lokalt fra. Det er nemlig vigtigt at signalere, at netværket gør meget for at bakke om det lokale erhvervsliv – både når der skal bestilles mad og indkøbes diverse ting. Samtidig er medlemmerne rigtigt gode til at brande hinandens virksomheder i eget netværk og på de sociale medier. Man kan næsten sige, at medlemmerne er hinandens bedste reklamesøjler, og for flere af de nystartede erhvervsdrivende, som er medlem, har netop dette faktum haft stor betydning for deres branding lokalt.

Havdrup Erhvervsnetværk er altid åbent for nye medlemmer, uanset størrelse og branche. Skulle man have interesse i at høre mere om netværket, kan man kontakte formand Berit Schau Nielsen på tlf. 2680 8301 eller via mail på havdruperhverv@gmail.com.

Kilde: Berit Schau Nielsen

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.