Elever i Greve kan glæde sig til næste skoleår. Den 11. august på først skoledag efter sommerferien, får de hver en iPad Mini i skoletasken. De nye iPads skal give alle elever mulighed for at lære endnu mere og bevare motivationen.

Borgmester Pernille Beckmann har netop sat sin underskrift på en million-kontakt.

Greve Kommune har nemlig købt iPad Minis til alle 6000 skoleelever. Indkøbet har været i EU-udbud, og ordren går til firmaet COMM2IG, som efter sommerferien skal levere en iPad Mini til alle elever.

Ikke værd at stjæle
”De nye smarte computere skal være en gevinst for både børn og familier. Derfor må de og deres familier også gerne bruge dem til andet end skolearbejde. De er pakket godt ind i et solidt omslag. Og de er ikke værd at stjæle, for vi lukker dem simpelthen ned, hvis de bliver snuppet.” fortæller Pernille Beckmann.

Henrik Klem Lassen, formand for Børne- og Ungeudvalget, glæder sig også over den store investering i skolebørnene.

”Det glæder mig meget, at vi i Greve Kommune tør gå fuldt ind i digitaliseringen. Det betyder, at vi er med forrest i feltet, når det handler om at give vores elver de bedre redskaber til læring,” siger Henrik Klem Lassen, formand for Børne- og Ungeudvalget.

Målrettet undervisning
Tirsdag den 6. maj mødtes firmaet og borgmesteren for at ordne det formelle papirarbejde. Og i juni tester it-folkene den nye teknolog på Tjørnelyskolen, så alt fungerer, når børnene kommer i skole efter sommerferien.

Den digitale skole er et af de fem fokusområder i Greve Kommunes skolepolitik. Det pædagogiske personale på skoleområdet fik allerede udleveret iPads i marts 2013. Og nu er kommunen klar til at gøre alle folkeskoleelever digitale fra august 2014. De moderne computere skal være skolebørnenes digitale skoletaske. De skal hjælpe lærerne med at målrette undervisningen til det enkelte barn. Og de skal bringe skolen ud i verden og verden ind i skolen.

Den nye teknologi skal understøtte skolerne, så de lever op til skolereformens stærke fokus på øget læring.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.