Gospelkoret Joyful Noise holder støttekoncert til fordel for Dansk Flygtningehjælp mandag den 5. oktober kl. 19.30 i Solrød Strandkirke.

– Som mange andre er vi i Joyful Noise berørt af den aktuelle flygtningesituation. Vi har derfor besluttet, at vi gerne vil række hånden ud lokalt og invitere Solrøds flygtninge, borgere og andre interesserede til en fælles musikoplevelse i Solrød Strandkirke.

Gospelkoret er netop kendt for at sprede god stemning og energi ved sine koncerter, som hvert år er et tilløbsstykke både ved korets sommerkoncert og de årlige julekoncerter.

– Korsang er en fantastisk måde at skabe en følelse af fællesskab på. Vi glæder os derfor til at byde på en aften med masser af dejlig gospel, hvor alle, der har lyst, kan mødes på tværs af nationalitet og støtte et godt formål. Vi håber med koncerten at skabe et frirum, hvor vi sammen bare kan være mennesker med håb for fremtiden, siger bestyrelsesmedlem Gitte Toft

Koncerten er gratis for alle, og i løbet af aftenen bliver der samlet ind til støtte for Dansk Flygtningehjælp. Man kan også bidrage til indsamlingen ved brug af QR koden.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.