Fastelavn i Havdrup Sognehus

Fastelavn i Havdrup

Der er fastelavn i sognehuset søndag den 7. februar kl. 11-13. Fastelavn i sognehuset er især for familier med mindre børn, som ønsker en mere rolig fest, men større børn er selvfølgelig også velkomne! Det er gratis at deltage.

Fastelavnsfesten begynder med en kort familiegudstjeneste ved sognepræst Kristine Stricker Hestbech. Temaet er Masker. Alle børn opfordres til at komme udklædt – og hvorfor ikke lave en sjov og god maske at tage på?

Bagefter er der tøndeslagning og fastelavnsboller.

Årsfest for frivillige

aarsfest for frivillige

Det er sjovt at være frivillig. Det tager også tid at være frivillig. Men det giver i særdeleshed en masse igen at være frivillig.

Havdrup Kirke er så heldige at have mange dygtige og dejlige personer som frivillige hjælpere ved de mange spændende arrangementer og gudstjenester, men der er plads til flere. Kirkens aktiviteter udvikles og ændres nemlig hele tiden.

Menighedsrådet ved Havdrup Kirke vil gerne sige tak for årets indsats ved at invitere til hyggelig årsfest med middag og underholdning i sognehuset torsdag, den 28. januar kl. 18.30-20.30. Invitationen gælder både nuværende og kommende frivillige.

Menighedsrådsformand Marianne Hauge vil i løbet af aftenen præsentere kirkens aktiviteter og gøre status over året, der gik, herunder gennemgang af årsbudget 2015. Hun vil også fortælle om alle de muligheder, det giver at være frivillig.

Så alt i alt er der stor chance for at få anderledes opgaver og lære nye mennesker at kende. Man binder sig ikke til noget, og der er ingen tilmelding. Nemmere kan det ikke være.

 

Babysalmesang. Nyt hold

Babysalmesang. Nyt hold

Babysalmesang er glæde, musik og nærvær mellem forælderen og det lille barn. Du behøver ikke være udstyret med en fantastisk sangstemme for at være med. Nyt hold begynder onsdag, den 27. januar kl. 10 i Havdrup Sognehus.

Holdet ledes af musikpædagog og sognemedhjælper Anette L. Hemmingsen, som underviser ca. 45 minutter. Bagefter er der tid til hygge med kaffe og frugt samt mulighed for amning, sutteflaske og bleskift. Se mere på www.havdrupkirke.dk

 

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.