Onsdag den 17. november var der fuldt hus til familiegudstjenesten i Havdrup Sognehus. Præst Kristine Stricker Hestbech bød velkommen med gode historier og kunne ikke forstå, hvor organisten blev af, – han skulle jo komme og spille. Måske sad han fast i en af orgelpiberne i kirken, hvor han netop havde spillet til skumring?

Organist Peter Plougmann dukkede heldigvis op kort tid efter, – til lettelse for flere børn, og så var der fri energi til kreative fremstillinger sammen med kirke- og kulturmedarbejder Pernille Mejslov og deres forældre: Engle, tegnet af fra børnenes egen hånd, og hjerter, som blev forsynet med guld- og sølvtråde, lige til at hænge op på familiens juletræ. – På bordene i salen var der frisk inspiration fra FDF´erne, som udstillede deres flotte og detaljerige kirker af mælkekartoner, fremstillet på deres kreative weekend.

Familiegudstjenester i sognehuset slutter altid med et dejligt måltid mad. Denne onsdag stod menuen på boller i karry, tilberedt af Super Brugsen, og det smagte bare godt! Arrangementet kan varmt anbefales til både nye og ”gamle” børnefamilier i Havdrup. Næste familiegudstjeneste med fællesspisning bliver torsdag den 6. januar om Hellig3Konger.

I december er Havdrups børn inviteret til formiddagsgudstjenester i kirken sammen med dagplejen, institutioner og skole.

Kilde: Havdrup Kirke

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.