Den gode stemning og de glade rytmer får atter lov at lyde i Solrød Strandkirke, når Joyful Noise i år byder indenfor til årets sidste koncerter inden korets juleferie.
Julekoncerterne finder sted mandag d. 7. december kl 19.30 og lørdag d. 12. december kl 15.30.
Der er tradition for at julekoncerterne er velbesøgte, da der synges hjertevarm og svingende gospel med julekrydderier på.
Koncerterne med Joyful Noise i Solrød Strandkirke er traditionen tro gratis. I pauserne kan der købes kaffe og kage ligesom der traditionen tro  også i år vil der være mulighed for at vinde flotte
præmier, når koret afholder amerikanske lotteri.
Koret kan kigge tilbage på et fantastisk år, hvor det fejrede 20 års jubilæum med 2 fyldte koncerter og endda med besøg af korets oprindelige dirigent Erik Olsen og pianist Knus Rasmussen. Det var nogle helt fantastiske koncerter. Desuden har koret afholdt støttekoncert til fordel for Dansk Flygtningehjælp i efteråret, hvor der blev samlet 6.900 kr ind.
Foreløbig glæder koret sig til at blive styret igennem julekoncerterne med den altid veloplagte Peter Bernhard ved roret,
Skulle du selv have fået lyst til at synge med i det populære kor, kan du holde øje med deres hjemmeside www.joyfulnoise.dk eller finde dem på Facebook under “Gospelkoret Joyful Noise”.
Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.