Når kirkerne i Greve og Solrød kommune mandag d. 9. juni for 12. år i træk indbyder til fælles Pinsegudstjeneste på Herren Mark, bliver der under gudstjenesten endnu engang anledning til at gå på opdagelse i den historie, der binder hele arrangementet sammen, nemlig en vandring i Jesu fodspor:

I de ti pavillontelte opstillet på græsarealet nord for Mosede Fort kan man således opleve Jesu fødsel i Betlehem og dåben i Jordanfloden: I det nordlige Gallilæa samler Jesus sine tolv disciple, holder sin bjergprædiken og sender apostlen Peter ud for at være menneskefisker, mens han nede omkring Jerusalem helbreder en lam og opvækker den døde Lazarus.  Undervejs møder man også tolderen Zakæus og hans venner, der samler ind til et selvhjælpsprojekt i Cambodia, så det vil være en god ide at have penge med til det, men ellers er alt andet gratis.

Selve gudstjenesten, som omkranser denne vandring på Herrens Mark, er opbygget af bøn, tekstlæsning, prædiken, både gamle og nye pinsesalmer samt indslag af de store fælleskor bestående af korsangere fra de deltagende sogne.

Gudstjenesten begynder kl. 11.00 og slutter kl. 12.15, hvorefter aktivitetsteltene vil være åbne til kl. 12.45.

I tilfælde af dårligt vejr flyttes arrangementet til den nærliggende Karlslunde Strandkirke, Karlslunde Mosevej 3.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.