Fredagstræf
Der er fredagstræf den 27. november kl. 17,00 i Jersie sognehus, hvor vi får besøg af den lokale troubadour og musiker Nikolaj Andersen, hvis underholdning vi før har haft fornøjelsen af.
Det bliver igen en festlig aften med røverhistorier og fællessang i lange baner med sange fra perioden 1843 og frem til nu krydret med anekdoter og baggrundsstof om sangene og menneskene
bag.  Tilmelding og køb af billetter til kr. 50,00 skal ske på Jersie kirkekontor, Birkevænget 40 eller i Solrød Strandkirke, Mosevej 1. senest onsdag den 25. november.

fredagsmusik

Latinamerikanske rytmer
Søndag 15. november kl. 16.00 er der koncert i Jersie Sognehus med Trio Domison, som består af tre fantastiske latinamerikanske musikere:  Ernesto Manuitt, Elvio Bravo og Yasser Morejon Pino – samt i denne særlige anledning også Carlos Perez, som medbringer sin trombone.  Der er fri entré og alle er velkomne!

Trio Domi

Julehjælp for borgere i Jersie, Kr.Skensved og Solrød
Det er stadig muligt at søge julehjælp. Julehjælpen gives først og fremmest til økonomisk trængte familier og enlige forsørgere som har bopæl i Jersie Sogn, Kr. Skensved Sogn eller Solrød Sogn. Ansøgningsskema til julehjælpen kan udskrives fra www.jersie-skensved.dk eller www.solrodkirker.dk eller afhentes på Solrød Kirkekontor, Mosevej 1 eller Jersie Kirkekontor, Birkevænget 40. Skemaet skal udfyldes og afleveres senest 27. november til ét af de to kontorer.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.