Mennesker er omdrejningspunktet for kunstner Grethe D’Aniello, som udstiller sine akryl og olie-malerier i Jersie Sognehus i perioden 21. marts – 20. maj med fernisering tirsdag 22. marts kl. 19.00 hvor alle er velkomne i sognehuset på Birkevænget 40.

Grethe D’aniello fortæller om sig selv, at hun er født og opvokset i Havdrup og har boet 5 år i Rom, har siden taget en cand.mag-uddannelse på KUA og har undervist i italiensk sprog og kultur i 20 år på VUC. For 9 år siden tog hun så et kursus i billedkunst og har malet næsten uafbrudt siden da! Ud over at være passioneret omkring at male portrætter, så har Grethe for nylig også kastet sig ud i det abstrakte, hvor hun udforsker former og farvernes indflydelse på hinanden. Med andre ord, så har dét at male har i høj grad påvirket hendes måde at se og betragte på, og det er ren terapi at forsvinde ind i maleprocessen.

Fredagstræf
Jersie-Solrød Menighedspleje gør venligst opmærksom på, at der fredag 18. marts er ”Fredagstræf” Kragerup Trio i Jersie Sognehus kl. 17.00. Køb af billetter (kr. 50,00) skal ske senest onsdag 16. marts i enten Solrød Strandkirke eller Jersie Sognehus.

Påskefrokost palmesøndag
Jersie Menighedsråd byder på frokost i menighedshuset efter højmessen palmesøndag d. 20. marts kl. 10.30. Alle er velkomne til at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Cellist medvirker langfredag
Fredag 25. marts er der musikgudstjeneste i Jersie Kirke kl. 14.00 på ”langfredag”. Cellist Andreas Broch medvirker. Han er 41 år, er fra Aalborg og har spillet i DR’s underholdningsorkester og har komponeret musical- og filmmusik.

GUDSTJENESTER I JERSIE KIRKE

Søndag 20. marts kl. 10.30 i Jersie Kirke
Palmesøndag. Højmesse v/Regitze Marker. Efter højmessen er der frokost for alle i menighedshuset

Torsdag 24. marts kl. 10.30 i Jersie Kirke
Skærtorsdag! Gudstjeneste v/Hanne Elisabeth Schmidt

Fredag 25. marts kl. 14.00 i Jersie Kirke
Langfredag. Musikgudstjeneste v/Regitze Marker
Cellist Andreas Broch medvirker

Søndag 27. marts kl. 10.30 i Jersie Kirke
Påskedag. Højmesse v/Regitze Marker

Mandag 28. marts kl. 10.30 i Jersie Kirke
2. påskedag. Højmesse v/Hanne Elisabeth Schmidt

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.