Gensyn med Ølsemagle Kirkes Pigekor
Jersie-Solrød Menighedspleje inviterer til Fredagstræf d. 30. oktober kl. 17.00 med spisning. Vanen tro er det således, at man skal købe spisebilletter forud for ”Fredagstræf”, og dette skal gøres enten i Jersie Sognehus på Birkevænget 40 eller i Solrød Strandkirke på Mosevej 1, senest onsdag 28. oktober. Ved Fredagstræf vil der være dejlig mad, og denne gang er der også fødselsdagslagkage. Ølsemagle Kirkes Pigekor vil underholde, som de med stor succes har gjort før ved Fredagstræf.

Jersie kirkenyt

Genbrugsbutik har fået nye varer
Så er efteråret godt i gang, og derfor har genbrugsbutikken på Solrød Strandvej 94 fået nye varer. Det er altså lige nu, at man kan gøre et godt fund i butikken. De frivillige ekspedienter glæder sig til at tage imod alle, der lægger vejen forbi. Åbningstiderne er mandag, onsdag og fredag fra 11-17. Tirsdag og torsdag fra 13-17 og lørdag fra 10-14.
Jersie kirkenyt2

Orlov til præst
Da sognepræst Christina Inés Wandel har orlov fra sin præstegerning i perioden 1. oktober og året ud har Jersie-Kr. Skensved Sogne fået sognepræst Regitze Marker ind som konstitueret sognepræst for denne periode.

jersie kirkenyt3

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.